søndag den 8. maj 2011

BREAKING NEWS!

Hejsa derhjemme!

Idag er en glaedens dag her pa redaktionen! Et festivitas uden sidestykke er ved at udspille sig i denne timen, her paa Cairns Holiday Park, idet vores sygdomsbefaengte stakkels undskyldning for et automobil netop er blevet solgt! Det lykkedes redaktionen aka. super-saelgerne/svindlerne, at saelge Kia'en, endda til en rigtig god pris. Koeberne, der ligesom bilen er af koreansk afstamning, (omend i noget bedre stand, ja det haaber vi da ihvertfald for dem, ellers staar det skidt til) var parate til at betale 3100 australske dollars, hvilket vi ikke kunne sige nej til. Vi gav selv 3500 dollars for bilens i dens velmagtsdage i Perth, saa alt i alt mener vi selv at have gjort en ganske fin handel! Hurra!

Redaktionen vil smutte igen! Nu skal der festes!

8 kommentarer:

  1. Hej Drenge. Det er godt gået. Nyhederne spreder sig hurtigt. Der måske et job som brugtvognshandler ledig ved Kia Motors Brugtvognsafdeling, når I kommer hjem!

    Apropos "gået" Nu skal I vel så opleve resten af Australien på apostelenes heste de sidste 3-uger!?

    Drik nu ikke alle pengene op!

    SvarSlet
  2. Haah! Alle ved jo at Kia Motors Brugtvognsafdeling er forbeholdt de helt store saelgere, saa maaske en dag...

    Resten af australien er desvaerre "kun" Cairns og omegn. Saa mom ikke vi klare os uden bil. Og hvis "apostelenes heste" alligevel bliver for traette (det sker jo nok), maa selv de stoerste helte jo af og til tage sig til takke med offenlig transport.

    Bare rolig, budgettet for de sidste 3 uger er allerede lagt. Den staar stadig paa koedsovs og pap til aftensmad, og vi lever forsat som konger og baroner i vores lille telt. Og selvom der er gjort plads til en enkelt Piña Colada her og der, saa bestraeber vi os paa at undgaa at "lege" sunny beach de sidste 3 uger.

    Der skulle i hvert fald vaere nok at tage sig til, med tropisk regnskov, laekre strande og ikke mindst Great Barrier Reef lige i naerheden.

    SvarSlet
  3. Breaking fra DK:
    Bentner og Flemming ikke sammen mere
    Grænsekontrol genetableret. I kommer ikke ind! EU er sure.
    Man U. har er mestre. Der er Barcelona og FcK også
    SU’en forringet. Det er efterlønnen og folkepensionen også.
    Radikale og DF bestemmer alt.
    Ståle Solbakken skal nok til Køln (ikke bekræftet rygte)
    Fredrik og Marys nyeste børn hedder Vincent Frederik Minik Alexander og Josephine Sophia Ivalo Mathilda (ja der er altså kun to)
    Vejle fører 5-1 over Fredericia (men det hjælper nok ikke)
    Der (stadig) bingo banko om lørdagen
    Vi er stadig i krig
    Kristian Koudal pumper jern og går til amerikansk fodbold – så Niko har fået en storebror.
    DK er med i melodi grand prix iaften

    SvarSlet
  4. Skide fint! Saa er vi jo stort set klar til at komme hjem, uden at folk tror vi har levet under en sten de sidste 4 maaneder.

    Forresten, jeg tror Kristian vil vaere ganske interesseret i en boette dejlig australsk vegemite til "fodboldholdet" Det skulle vaere noget der giver store arme og daarlig aande. Det er rigtig guf for en obelix!

    SvarSlet
  5. Yep, nu ved I alt væsentligt, der er sket siden januar!

    Køb nu ikke noget "pulver"/vegemite, som nogen her ved grænsen tror er noget, der bare minder om "stoffer" - de er jo lidt hysteriske ved grænsen. Jeg vil heller have, at i køber en boomerang - hvis det altså ikke klassificeres som et våben. I min verden er det en souvenier, men hvem ved om man kan kapre et fly med sådan en "skæv pind". Nå vi får vel snart en opdate på hvad I går og laver og "estimated time of arrival in Billund"?

    SvarSlet
  6. Der kommer meget snart en opdatering, redaktionen skal bare lige sparkes igang.
    Estimated time of arrival er vidst nok hen af formiddagen ved en 10 tiden, men det undersoeger jeg lige naermere paa et tidspunkt.

    SvarSlet
  7. Hej Boys

    Hvad med et skypeopkald?. Send en sms med tidspunkt mv.

    SvarSlet
  8. Det tror jeg ikke det bliver til. Vi opdaterer bloggen en sidste gang med lidt tekst og billeder. Det er simpelthen saa boevlet at finde en netcafe hvor internettet er hurtigt nok til at det giver mening at bruge et webcam. I oevrigt, saa gaar der jo ikke meget mere end en uge foer vi er hjemme igen.

    Men vi har det super godt her i Cairns, hvor vi oplever en hel del ud over det saedvanlige. Til gengaeld er vejret som altid uforudsigeligt (ment som, det kunne godt vaere bedre) naar Emil og jeg rejser.

    SvarSlet