torsdag den 26. maj 2011

Den sidste blog!

Hej igen.

Redaktionen har endelig haft tid til endnu en opdatering, selvom motivationen til blogskrivning, ligesom oekonomien, har vaeret stoedt dalende siden bilsalget. Livet i Cairns er ikke godt for en travl redaktion, som har maatte slaekke paa skriveriet til fordel for Piña Coladas, dykning, kinamad og des lige! Men en sidste, afsluttende og ganske dugfrisk bemaerkning paa Verdens Bedste Blog er altsaa nu paa gaden. Eksklusivt!!!

Efter ganske haarde men succesfulde bilforhandlinger med den sydkoreanske stormagt, var hoejkonjunktur en realitet. De trange tider var forbi, og vores vakkelvorne oekonomi var nu et overstaaet kapitel. I det mindste i et par dage... Som det ofte ses i opsvingstider, kastede redaktionen sig ud i et sandt extravaganza af en forbrugsfest uden lige. Ledelsen fremrykkede mange mere eller mindre uholdbare (se: ufinansierbare) investeringer, som f.eks. dykkercertifikater, flyvetur med Torben over koralrevet, biografture, 2x "ganske fine" aftener paa P.J. O'Briens og The Woolshed med mere. Livet i Cairns har saadan set vaeret lige til hoejrebenet, ogsaa selvom vi havde en uge med halvdaarligt vejr.


Livet i de trange tider. Vand til frokost...

Salget fejres!

Og pludselig er der raad til mere end vand.

Og vi kommer til Palm Cove.

Hvor man doer hvis man bader.

Lagunen ved Cairns' esplanade: Ingen stingers eller krokodiller.

Asiatisk kultur er meget fremtraedene i Cairns, og vi nyder "lidt" af den.

Vores traeningspool, hvor vi tilbragte en hel del timer, foer vi fik lov til at dykke ved revet.


Sandy Cay, Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef set fra 200 meters hoejde.

Green Island, Great Barrier Reef.



Enden er naer, og timerne er ved at rende ud. Slaget er slaaet, klokken er gaaet, og den fede dame synger nu paa sidste vers. Der er ikke flere kroeller i turbanen, paererne er plukket, kilometerne er koert, bjoernen er skudt - skindet er solgt. JA, det lakker sandelig mod enden! Redaktionen vil takke af for denne gang, og dedikere den sidste tanke pa Verdens Bedste Blog til sangfuglen Frank! Vi ses i Billund d. 2/6-2011 kl. 10.25.

 


3 kommentarer:

  1. hey niko tjek din mobil for en gangs skyld :D

    SvarSlet
  2. Nå, I nyder livet. Vi bøvler med betalingsbalancen, skatten, arbejdsløshed, inflation, regnvejr, regeringen, stigende brændstofpriser, askesky/aflyste fly, faldende realløn, stigende renter, VB i 1. division mm. Men hvis vi får råd til brændstof til at køre til Billund, så ses vi den 2. juli.! Hvis I har adgang til sms eller facebook, så gå ind på Kristian Koudals side. Han har stået for nogle helt fantastiske bedrifter på det sidste. Men det kan i selv læse.

    SvarSlet
  3. Hey, Batteriet til min mobil er doedt, SAA det maa blive facebook. Skriver Fra en tysk iPad Pt, SAA denen her besked bliver ikke laengere! Pismaskine!

    SvarSlet